BRF S:T Knut 2013

BRF S:T Knut 2013

Ett av våra roligaste projekt var ombyggnationen av kyrkan till stadsradhus med 6 lägenheter. Det var med mycket stolthet vi under hösten 2014 avslutade projektet där vi byggde om den gamla kyrkan på mäster Henriksgatan i centrala Malmö till 6st lägenheter mellan 86-137m2 stora.

Projektet var ett stort och omfattande arbete fullt med utmaningar men också möjligheter. Tack vare mycket duktiga medarbetare och samarbetspartners lyckades vi utföra ombyggnaden på ett bra sätt och få ett slutresultat som vi är otroligt nöjda med. Intresset för lägenheterna var väldigt stort och vid första visningen var nästan 100 personer på plats och försäljningen gick fort

Sedan slutet av 2014 har alla nya ägare flyttat in i sina lägenheter. Det har varit med stolthet och glädje vi har fått komma tillbaka och titta i lägenheterna efter inflyttningarna har skett. Vi skapade förutsättningarna för denna nya bostadsrättsförening ”BRF S:t Knut 2013” men det är de nya medlemmarna som gjort den så fantastiskt fin som vi tycker den är idag.

Vi satt kvar i föreningens styrelse i minst två år, både för att hjälpa de nya medlemmarna men också för att se och lära vad vi kan göra bättre till nästa projekt. För hos oss på BoBra Norden är det nöjda kunder som betyder allt. Titta gärna mer på våra bilder från projektet och har ni några frågor är Ni välkomna att kontakta oss.

Broschyr från BRF S:T Knut →


Publicerat

i

av