BRF Räng Sand

I januari 2017 togs det första spadtaget och i juni 2018 flyttade den sista av de 26 familjerna in. Två bostadsrättsföreningar har bildats på Räng Sandsvägen 26 och 28. Med närhet till vacker natur, underbara stränder och en kort cykeltur till mysiga Höllviken med restauranger och kaféer för en var smak, och inte minst bra kommunikationsmöjligheter till Malmö och Hyllie.

Vi byggde totalt sju hus med lägenheter i storlekarna 52m2-159m2, de största lägenheterna fördelat på två våningar. De som bor på ovanvåningen har balkong, och på bottenvåningen har de en uteplats där boenden själva har valt om de vill ha gräsmatta eller trädäck. Inne på området i övrigt finns gott om gröna gemensamma ytor med framtida potential för trevliga trädgårdar, samt en damm som fanns på tomten sedan innan BRF Räng Sand byggdes. I dammen skall det finnas både kräftor och fiskar. Intill dammen finns det carportanläggning med tillhörande förråd som de boende kan hyra.

Lägenheterna har ett skönt ljusinsläpp och håller hög kvalité och standard. Köksinredningen kommer från JKE med Siemens vitvaror. Även badrumsinredning och förvaring kommer från JKE. Badrummen är helkaklade med kakel/klinkers från Konradssons Kakel och VVS från MORA och IFÖ. Samtliga lägenheter har tvättmaskin, flertalet har torktumlare/eller kombinerad maskin.

De boende fick göra personliga tillval på respektive lägenhet innan inflyttning och det har verkligen satt en personlig stil på varje lägenhet. Köken är skräddarsydda efter behov, olika val av kakel/klinkers har gjorts, ändring av parkettgolv, fondväggar i badrum, byte av vitvaror och takdusch i badrummet. Golven består av ekparkett från Golvpoolen och klinkers från Konradssons Kakel.

Vi hoppas att familjerna på BRF Räng Sand kommer att trivas och att de fortsätter att utveckla sin helt egna och unika bymiljö.

Välkommen att kika in!

Patrick Andersson

VD, BoBra Norden AB


Publicerat

i

av